leren hoe je de meest waardevolle momenten van nu kunt vastleggen als 

Wil jij...

Herinnering voor later?


voor later

Als fotograaf én moeder voelt het als mijn missie om jou te leren hoe jij zelf de allermooiste foto’s van je kinderen kan maken. Zonder dat het zeeën van tijd kost, zonder ingewikkelde termen. Een cursus waarin ik je in Jip en Janneke taal alles vertel wat je moet weten om die mooie fotoverhalen van jouw gezin te kunnen maken. 

Herinneringen

Live + masterclass

01

nieuw!

Met extra

BONUS


BONUSSEN

4 juli 2023 is er een live sessie op Instagram waarin je al je vragen kunt stellen over het selecteren, ordenen en back-uppen van je foto's. Danielle Regout geeft antwoord op al jouw vragen. Op basis van de meest gestelde vragen creëert Danielle een Masterclass die jij als bonus ontvangt wanneer je deelneemt aan de cursus. 

ter waarde van ruim €100,-Als eerste professionele foto organizer van Nederland schept Danielle al jaren orde in de chaos van persoonlijke en zakelijke fotoarchieven. Ze werkt onder andere met influencers, ondernemers uit de fashion industrie, acteurs en internationale topatleten om de foto’s van hun carrière op orde te brengen. Zodat die to-do eindelijk van de lijst kan worden gehaald en we weer kunnen genieten van onze foto’s en er iets mee kunnen doen!  

Masterclass

02

BONUS

Een live masterclass over tijd vrijmaken. krijg inzicht in waar je energie door verliest, hoe je tijd kan maken voor datgene wat jij echt belangrijk vindt én wat dit met jouw familiesysteem te maken heeft. De masterclass vindt plaats op 11 juli en is daarna als replay te bekijken. 

Wat als ik zeg dat geen tijd nooit het echte probleem is dat je nergens aan toe komt. Dat te weinig energie een andere oorzaak heeft dan je nu denkt.

In dit webinar neem ik je mee in wat de grote invloed van je familiesysteem is op jouw leven. En hoe het werkelijk komt dat je geen tijd ervaart, het gevoel hebt zoveel te moeten en je energie lijkt weg te lopen.

Jij krijgt inzicht in waar voor jou heel veel winst te behalen valt en hoe je wel toekomt aan wat belangrijk voor je is, bijvoorbeeld de cursus [naam cursus Sharon], en je je tankje vult zodat je weer gaat genieten van je gezin, zonder het gevoel te hebben dat je anderen tekort doet of eigenlijk iets anders moet.

Ik ben Maya, ik ben coach en heb een enorm grote liefde voor familieopstellingen. Ik ben mama van 4, en heb op de harde manier geleerd dat ik beter voor mezelf moest gaan zorgen.

E-BOOK OVER FILMEN

03

BONUS

Een e-book door Pammy van herinneringen atelier over hoe jij je vakantie vast kan leggen door middel van filmpjes, waar ook jij in terug komt!

We filmen en fotograferen tegenwoordig zoveel mooie momenten, maar hebben niet de tijd of energie om van deze korte fragmentjes ook een waardevolle video te maken. Ik wil jou helpen, om kostbare herinneringen om te zetten in een mooi verhaal. Een herinneringsfilm die je echt terugneemt naar dát moment. In dit E-book geef ik uitleg waarom, naast foto's ook bewegende beelden zo waardevol zijn, en hoe je als moeder zijnde je meer bewust mag worden van de camera op de telefoon. Ik geef tips en tricks hoe je gemakkelijk een beelden vast kan leggen van jou mét je kindje(s), gewoon met je smartphone. 

Het lijkt anderen altijd zo makkelijk af te gaan maar bij jou werken je kinderen nooit mee en lukt het niet de foto’s te maken die je voor ogen hebt

Je bent niet blij met het resultaat wat je tot nu toe krijgt wanneer je foto's probeert te maken

Herken jij het volgende?

Je verlangt ernaar om jouw kinderen het mooie cadeau van foto's te geven, maar je voelt een grote drempel

Je wilt graag vanuit zelfvertrouwen en plezier de verhalen van jullie gezinsleven kunnen vastleggen in foto's

Ieder jaar vol trots een mooi fotoalbum kunt vullen met foto- verhalen die jij zelf hebt vastgelegd

Geen momenten meer mist omdat je zoekt naar het "perfecte" plaatje en met meer plezier foto's gaat maken omdat je begrijpt hoe je het verhaal in een foto naar voren kan laten komen.

Met vertrouwen al die mooie momenten van jouw gezin kunt vastleggen, zonder dat er constant onzekerheid in je hoofd zit omdat je niet alles over de techniek weet

Stel je eens voor dat jij ...

Je hebt misschien gewoon helemaal geen zin in een grote cursus vol technische termen en moeilijke info. Dat herken ik: Toen ik begon met fotograferen was ik zo bezig met de technische termen en het perfect instellen….. Daardoor miste ik foto's van momenten. Ik ben erachter gekomen dat de basis van fotografie helemaal niet draait om technische termen, maar juist om het vastleggen van het moment. Ik bekijk de basis van fotografie dus ook vanuit een ander startpunt, dat wat mij betreft veel belangrijker is: een verhaal kunnen vertellen. En dat gun ik jou ook. Daarom heb ik mijn cursus gemaakt.

In deze cursus leer ik je de basis die je nodig hebt om prachtige foto’s te maken van je gezin.
Niet meer, niet minder

- Sietske

Ik pak nu sneller de camera erbij om juist de dagelijkse momentjes vast te leggen. Geen losse, nietszeggende foto's meer, maar kleine series in het fotoalbum, die in één keer een het hele verhaal vertellen. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en de afwisseling tussen tekst en filmpjes maken de cursus zo, dat je er makkelijk doorheen vliegt! Je houdt de drempel laag, bent goed benaderbaar voor vragen en weet mij iedere keer weer op weg te helpen als ik ergens tegenaan loop!

Het klinkt altijd zo cliché maar het is gewoon écht zo; je knippert één keer met je ogen en je kinderen zijn groot! De waarde van foto’s groeit met de jaren. De foto’s die je vandaag de dag maakt zijn over een aantal jaar waardevoller dan ooit! Leer hoe jij, vol vertrouwen en met plezier die échte momenten van jullie gezin kan fotograferen. Voor nu, en later!

VOOR JE HET WEET ZIJN JE KINDEREN GROOT. Leg de momenten nu vast. 

 €79,- 

Investering

Hoe je je eigen kinderen helemaal zichzelf kan laten zijn en toch mooi op de foto krijgt

Dat het verhaal van een foto belangrijker is dan het perfecte plaatje. Je kunt perfectionisme loslaten, van het moment genieten én het moment vastleggen

Gedag te zeggen tegen de frustratie die je nu voelt bij fotograferen: je gaat met vertrouwen én plezier fotograferen

Hoe je op een verhalende manier je gezinsleven kunt vastleggen in foto’s. Jouw foto's gaan je terugbrengen naar het moment, door hoe jij hebt gefotografeerd

Na deze cursus weet jij ...

"vol in het moment              en tegelijkertijd de                       vastleggen voor later"

genieten

herinneringen

korte video's waarin ik je stap voor stap meeneem

maandelijkse inspiratiemails

direct toegang tot de online leeromgeving 

5 videomodules 

Wat krijg je allemaal?

korting op mijn mobiele presets om jouw foto's dat "wauw" effect te geven

Klaar om te leren hoe jij de mooiste fotoverhalen kan vastleggen als "herinnering voor later"? 

- Danielle

Ik liep er regelmatig tegenaan dat ik zo bezig was met het maken van het "perfecte" plaatje dat ik het mooiste moment miste om vast te leggen. Door de cursus heb ik duidelijke en praktische handvaten gekregen en begrijp ik nu beter hoe ik het verhaal in een foto naar voren kan laten komen. Een echter aanrader voor jou als je met plezier het mooiste moment wil vastleggen! 

- Tessy

De cursus is een hele fijne cursus waarbij het maken van herinneringen en opslaan voor later centraal staat. Ik maak veel foto's van mijn dochtertje maar na het volgen van de cursus weet ik foto's op een andere manier te maken door te kijken naar het licht. Ik heb geleerd om foto's op een verhalende manier te maken en dat vind ik ontzettend waardevol! Op deze manier heb ik mijn foto's voor nu, morgen en altijd!

- marinka

Iedere mijlpaal, maar de ook de gewone dagelijkse dingen zijn prachtig om vast te leggen als herinnering. Dankzij jouw cursus (en presets) kan ik deze momenten nu zelf vastleggen. Ik ben enthousiast! Het is absoluut een meerwaarde om met wat simpele stappen, toch veel mooiere foto's te kunnen maken. 

5
1

Vol in het moment leven en genieten en tegelijkertijd de herinnering vastleggen voor later. The best of both worlds wat mij betreft. In deze module leer je hoe je op een verhalende manier van een moment een herinnering maakt, op een manier dat je nu geniet en het later opnieuw kunt beleven door de foto’s heen.


Module 1: Documenteer de dagen

Een kijkje in de cursus

2

Fotograferen betekent letterlijk ‘schrijven met licht’. Licht is dus een van de meest belangrijke factoren voor het maken van een mooie foto. In deze module leer je daarom hoe je oog krijgt voor de juiste belichting voor je foto’s.

Module 2: Licht leren lezen

Een kijkje in de cursus

3

Dit is een term waar je waarschijnlijk wel eens van hebt gehoord. In mijn ervaring kan je compositie het verschil maken in hoe goed het verhaal van het moment overkomt op beeld. Hoe je per verhaal de juiste compositie kiest, leer je in deze module. Zodat je per moment precies weet hoe het verhaal het krachtigst overkomt in jouw foto.

Module 3: Compositie

Een kijkje in de cursus

4

Ik geloof dat je geen dure camera nodig hebt om de momenten van jouw gezin op de foto te zetten. Sterker nog: ik geloof dat jouw telefoon meer dan genoeg in zich heeft om jouw gezinsleven in foto’s vast te leggen. Hoe je de camera op je telefoon optimaal benut, leer je in deze module.

Module 4: fotograferen met je telefoon

Een kijkje in de cursus

5

Kinderen zijn zo gevoelig, ze voelen alles haarfijn aan. Dit weet ik door mijn jarenlange ervaring als medewerker op een BSO, mijn ervaring als fotograaf voor kinderen én natuurlijk doordat ik zelf mama ben van twee meiden. Dus wanneer jij koste wat kost dat perfecte plaatje wilt kunnen schieten. Ze voelen dat er iets van ze wordt verwacht, waardoor ze het misschien spannend gaan vinden en juist met hun hakken in het zand gaan. Hoe je dit voorkomt leer ik je in deze module.

Module 5: Fotografeer je eigen kinderen

Een kijkje in de cursus

Je ontvangt waardevolle bonussen als e-books en masterclasses van externe experts gericht op het maken en bewaren van foto's als waardevolle herinnering.

Bonussen 

De video's zijn kort, duidelijk, gevuld met veel voorbeelden én inclusief praktische opdrachten zodat je direct wordt aangezet tot actie! 

praktisch

De cursus staat volledig open dus je kunt leren in je eigen tempo. Wil jij de cursus in één dag doorlopen of doe je er een paar weken over? 

Leer op je eigen tempo

De videolessen staan al voor je klaar dus je kunt direct beginnen met het volgen van de cursus.

Directe toegang

dé cursus waarin je leert hoe je de meest waardevolle herinneringen dichtbij houdt!

Investering

  €79,- 

          voor later, 

Herinneringen

leven

een investering voor

het

voor later,
een investering voor het 

"Ik vind het een ontzettend leuke, laagdrempelige cursus. Je legt het duidelijk uit en enthousiasmeert om met jouw tips aan de slag te gaan"

"Iedere ouder zou deze cursus moeten volgen, het is zó waardevol om de basis van het fotograferen onder de knie te hebben, waardoor je je kind(eren) prachtige herinneringen voor later kunt geven!"

Lieve

WOORDEN

- Sietske

- Danielle

"De cursus is overzichtelijk, behapbaar en heeft mij geholpen om alle waardevolle momenten mooier en verhalend vast te leggen. Dat levert prachtige herinneringen en mooie fotoboeken op!"

- Loes

Enthousiaste lifestyle fotograaf uit Houten. Getrouwd met Mario en trotse moeder van twee meiden Siënna (8) en Manoa (5).  

Dingen loslaten is één van mijn minder sterke kanten. Dit is dan ook één van de redenen waarom ik foto's maken zo belangrijk vind! 

Mijn kinderen zijn inmiddels uit de luiers, zitten beide op school en ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ze ooit zo klein zijn geweest!
Nu nog meer dan een aantal jaren geleden, ben ik dankbaar dat ik altijd alles vastleg. Of dat nou met mijn camera of telefoon is! 

We kunnen altijd terug kijken naar die mooie herinneringen en weer helemaal terug naar het gevoel van dat moment. En dat gun ik jou en jouw kinderen ook! Hi, Ik ben Sharon!

Leer me kennen

Ja! Maar je zal in de module over het fotograferen van kinderen tips krijgen die je (nu nog) niet gaat toepassen. Maar misschien ben je wel buurvrouw, tante of zus van een stel leuke kleintjes. Dan is de cursus ook voor jou geschikt.

6. Ik ben geen moeder. Is de cursus iets voor mij?

Ervaring is niet nodig! Het enige dat wel belangrijk is, is dat je het leuk vindt om bezig te zijn met foto's maken. De rest leer ik je in de cursus!

5. Moet ik enige ervaring hebben met fotograferen?

Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen. Er is staat ongeveer 2 uur aan videolessen voor je klaar. Daarnaast geef ik je opdrachten maar deze zijn goed uit te voeren tijdens de dagelijkse momentjes of juist leuke uitstapjes met je gezin. 

4. Hoe lang duurt de cursus?

Na aankoop van de cursus wordt je direct toegelaten in de online leeromgeving. Je kunt dus direct beginnen. 


3. Wanneer start de cursus?

Ja, juist! In de cursus ga ik er vanuit dat je de foto's maakt met je telefoon. 

2. Kan ik meedoen met mijn telefoon?

Je komt terecht in een online leeromgeving waar alle video's voor je klaar staan. Je kunt dus direct zelf aan de slag. Als stok achter de deur kun je je aanmelden bij de community via het besloten Instagram account waarin ik je inspireer, motiveer en tips deel. 


1. Hoe werkt het precies?

Veelgestelde vragen

Klaar om nu de allermooiste foto's te maken voor later? 

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign

Hey mama!

Vind jij het leuk om tips rondom het maken en bewaren van foto's te ontvangen? schrijf je dan nu in voor de inspiratiemail.