leren hoe je de meest waardevolle momenten van nu kunt vastleggen als 

Wil jij...

Herinnering voor later?

Het anderen altijd zo makkelijk af lijkt te gaan maar bij jou werken je kinderen nooit mee werken?

Dat je geen idee hebt hoe je het licht het beste kunt gebruiken?

Herken jij..

Dat je kinderen zo bewegelijk zijn, dat scherpe foto's maken daardoor een flinke uitdaging is? 

Dat je zelf nooit op de foto staat maar je kinderen ook graag beelden van jou mét hen wil geven?

Dat je graag vanuit zelfvertrouwen en plezier de mooiste fotoverhalen van jullie gezinsleven zou willen vastleggen

Tot nu toe bezit je alleen een overvolle camerarol met foto's die het nét niet zijn. En dat herken ik. Toen ik begon met fotograferen was ik zo bezig met de technische termen en het perfect plaatje willen maken. Daardoor miste ik vaak foto's van échte momenten. Het is daarom dat ik de basis van fotografie vanuit een ander startpunt bekijk, dat wat mij betreft veel belangrijker is: een verhaal kunnen vertellen. En dat gun ik jou ook! Daarom heb ik mijn cursus gemaakt.

Je wil graag albumwaardige foto's maken die je terug brengen naar dierbare herinneringen maar..

Van dit

Naar dit

Als fotograaf én moeder voelt het als mijn missie om jou te leren hoe jij zelf de allermooiste foto’s van je kinderen kan maken. 

Zónder dat het zeeën van tijd kost, zonder ingewikkelde termen. Een cursus waarin ik je in Jip en Janneke taal alles vertel wat je moet weten om die mooie fotoverhalen van jouw gezin te kunnen maken. Gewoon, met jouw telefoon, die je altijd bij de hand hebt! 

Ieder jaar vol trots een mooi fotoalbum kunt vullen met fotoverhalen die van generatie op generatie worden doorgegeven 

Geen losse, nietszeggende foto's meer maakt maar fotoverhalen weet vast te leggen die later herinneringen weer tot leven brengen.

Zelfs als de lichtomstandigheden niet mee zitten en je kinderen lekker bewegelijk zijn, jij toch met vertrouwen al die mooie momenten van jouw gezin kan vastleggen.

Stel je eens voor dat jij ...

- Sietske

Ik pak nu sneller de camera erbij om juist de dagelijkse momentjes vast te leggen. Geen losse, nietszeggende foto's meer, maar kleine series in het fotoalbum, die in één keer een het hele verhaal vertellen. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en de afwisseling tussen tekst en filmpjes maken de cursus zo, dat je er makkelijk doorheen vliegt! Je houdt de drempel laag, bent goed benaderbaar voor vragen en weet mij iedere keer weer op weg te helpen als ik ergens tegenaan loop!

Het klinkt altijd zo cliché maar het is gewoon écht zo; je knippert één keer met je ogen en je kinderen zijn groot! De waarde van foto’s groeit met de jaren. De foto’s die je vandaag de dag maakt zijn over een aantal jaar waardevoller dan ooit! Leer hoe jij, vol vertrouwen en met plezier die échte momenten van jullie gezin kan fotograferen. Voor nu, en later!

VOOR JE HET WEET ZIJN JE KINDEREN GROOT. Leg de momenten nu vast. 

 €79,- 

Investering

Zeg jij gedag tegen de frustratie die je nu voelt bij fotograferen: je gaat met vertrouwen én plezier fotograferen

Kun jij jouw perfectionisme loslaten, de momenten vastleggen én tegelijkertijd van het moment genieten

Kun jij licht lezen en weet jij hier mee om te gaan tijdens het fotograferen

Maak jij albumwaardige foto's die een verhaal vertellen en jouw terugbrengen naar het gevoel van dat moment

Na deze cursus ...

Weet jij wat er voor nodig is om scherpe foto's te kunnen maken ondanks slechte lichtomstandigheden of kind(eren) die bewegen

"vol in het moment              en tegelijkertijd de                       vastleggen voor later"

genieten

herinneringen

korte video's waarin ik je stap voor stap meeneem

direct toegang tot de online leeromgeving 

5 videomodules 

Wat krijg je allemaal?

korting op mijn mobiele presets om jouw foto's dat "wauw" effect te geven

Ben jij klaar om te leren hoe jij, gewoon met je telefoon, de mooiste fotoverhalen kan vastleggen als "herinnering voor later"? 

- Danielle

Ik liep er regelmatig tegenaan dat ik zo bezig was met het maken van het "perfecte" plaatje dat ik het mooiste moment miste om vast te leggen. Door de cursus heb ik duidelijke en praktische handvaten gekregen en begrijp ik nu beter hoe ik het verhaal in een foto naar voren kan laten komen. Een echter aanrader voor jou als je met plezier het mooiste moment wil vastleggen! 

- Tessy

De cursus is een hele fijne cursus waarbij het maken van herinneringen en opslaan voor later centraal staat. Ik maak veel foto's van mijn dochtertje maar na het volgen van de cursus weet ik foto's op een andere manier te maken door te kijken naar het licht. Ik heb geleerd om foto's op een verhalende manier te maken en dat vind ik ontzettend waardevol! Op deze manier heb ik mijn foto's voor nu, morgen en altijd!

- marinka

Iedere mijlpaal, maar de ook de gewone dagelijkse dingen zijn prachtig om vast te leggen als herinnering. Dankzij jouw cursus (en presets) kan ik deze momenten nu zelf vastleggen. Ik ben enthousiast! Het is absoluut een meerwaarde om met wat simpele stappen, toch veel mooiere foto's te kunnen maken. 

5
1

Vol in het moment leven en genieten en tegelijkertijd de herinnering vastleggen voor later. The best of both worlds wat mij betreft. Ik geef je praktische tips en je leert een fijne methode waardoor jij  voortaan foto's maakt die een verhaal vertellen. Maak van een moment een waardevolle herinnering!


Module 1: Documenteer de dagen

Een kijkje in de cursus

2

Fotograferen betekent letterlijk ‘schrijven met licht’. Licht is dus een van de meest belangrijke factoren voor het maken van een mooie foto. In deze module leer je hoe je licht kan lezen en gebruiken tijdens het fotograferen. 

Module 2: Licht leren lezen

Een kijkje in de cursus

3

Een compositie kan het verschil maken in hoe goed het verhaal van het moment overkomt op beeld. In deze module geef ik je tips en handvatten hoe jij bewust met compositie kan omgaan en zo je foto's krachtiger en interessanter kan maken.

Module 3: Compositie

Een kijkje in de cursus

4

Ik geloof dat je geen dure camera nodig hebt om de momenten van jouw gezin op de foto te zetten. Sterker nog: ik geloof dat jouw telefoon meer dan genoeg in zich heeft om jouw gezinsleven in foto’s vast te leggen. Hoe je de camera op je telefoon optimaal benut, leer je in deze module.

Module 4: fotograferen met je telefoon

Een kijkje in de cursus

5

Kinderen zijn zo gevoelig, ze voelen alles haarfijn aan. Dit weet ik door mijn jarenlange ervaring als medewerker op een BSO, mijn ervaring als fotograaf én natuurlijk doordat ik zelf mama ben van twee meiden. Dus wanneer jij koste wat kost dat perfecte plaatje wilt kunnen schieten. Ze voelen dat er iets van ze wordt verwacht, waardoor ze het misschien spannend gaan vinden en juist met hun hakken in het zand gaan. Hoe je dit voorkomt leer ik je in deze module.

Module 5: Fotografeer je eigen kinderen

Een kijkje in de cursus

Je ontvangt waardevolle bonussen als e-books en masterclasses van externe experts gericht op het maken en bewaren van foto's als waardevolle herinnering.

Bonussen 

De video's zijn kort, duidelijk, gevuld met veel voorbeelden én inclusief praktische opdrachten zodat je direct wordt aangezet tot actie! 

praktisch

De cursus staat volledig open en je krijgt één jaar lang toegang dus je kunt leren in je eigen tempo. 

Leer op je eigen tempo

Na aanschaf van de cursus krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waar alle video's voor je klaar staan.

Directe toegang

Dé cursus waarin je leert hoe je de meest waardevolle herinneringen dichtbij houdt!

Investering

  €79,- 

HERINNERINGEN VOOR LATER

          voor later, 

Herinneringen

leven

een investering voor

het

voor later,
een investering voor het 

"Ik vind het een ontzettend leuke, laagdrempelige cursus. Je legt het duidelijk uit en enthousiasmeert om met jouw tips aan de slag te gaan"

"Iedere ouder zou deze cursus moeten volgen, het is zó waardevol om de basis van het fotograferen onder de knie te hebben, waardoor je je kind(eren) prachtige herinneringen voor later kunt geven!"

Lieve

WOORDEN

- Sietske

- Danielle

"De cursus is overzichtelijk, behapbaar en heeft mij geholpen om alle waardevolle momenten mooier en verhalend vast te leggen. Dat levert prachtige herinneringen en mooie fotoboeken op!"

- Loes

Enthousiaste lifestyle fotograaf uit Houten. Getrouwd met Mario en trotse moeder van twee meiden Siënna (8) en Manoa (5).  

Dingen loslaten is één van mijn minder sterke kanten. Dit is dan ook één van de redenen waarom ik foto's maken zo belangrijk vind! 

Mijn kinderen zijn inmiddels uit de luiers, zitten beide op school en ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ze ooit zo klein zijn geweest!
Nu nog meer dan een aantal jaren geleden, ben ik dankbaar dat ik altijd alles vastleg. Of dat nou met mijn camera of telefoon is! 

We kunnen altijd terug kijken naar die mooie herinneringen en weer helemaal terug naar het gevoel van dat moment. En dat gun ik jou en jouw kinderen ook! Hi, Ik ben Sharon!

Ja! Maar je zal in de module over het fotograferen van kinderen tips krijgen die je (nu nog) niet gaat toepassen. Maar misschien ben je wel buurvrouw, tante of zus van een stel leuke kleintjes. Dan is de cursus ook voor jou geschikt.

6. Ik ben geen moeder. Is de cursus iets voor mij?

Je krijgt één jaar lang toegang tot de cursus maar je kunt hem in je eigen tempo volgen. 

5. Hoelang krijg ik toegang tot de cursus?

Ervaring is niet nodig! Het enige dat wel belangrijk is, is dat je het leuk vindt om bezig te zijn met foto's maken. De rest leer ik je in de cursus!

4. Moet ik enige ervaring hebben met fotograferen?

Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen. Er staat ongeveer 2 uur aan videolessen voor je klaar. Daarnaast geef ik je opdrachten maar deze zijn goed uit te voeren tijdens de dagelijkse momentjes of juist leuke uitstapjes met je gezin. 


3. Hoe lang duurt de cursus?

Ja, juist! In de cursus ga ik er vanuit dat je de foto's maakt met je telefoon. 

2. Kan ik meedoen met mijn telefoon?

Je komt terecht in een online leeromgeving waar alle video's voor je klaar staan. Je kunt dus direct zelf aan de slag. Als stok achter de deur kun je je aanmelden bij de community via het besloten Instagram account waarin ik je inspireer, motiveer en tips deel. 


1. Hoe werkt het precies?

Veelgestelde vragen

Klaar om nu de allermooiste foto's te maken voor later? 

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign

Hey mama!

Vind jij het leuk om tips rondom het maken en bewaren van foto's te ontvangen? schrijf je dan nu in voor de inspiratiemail.