favorieten

Sharon's

Èèn van de dingen die ik zo tof vind aan fotografie en ondernemen is dat je nooit uitgeleerd bent! Omdat ik vaak veel vragen krijg over welke tools ik gebruik en welke cursussen ik heb gevolgd, leek het mij handig om dat eens te bundelen zodat dit voor iedereen makkelijk vindbaar is. 

Hier deel ik mijn favoriete programma's en cursussen met jou die je zullen helpen verder te groeien met jouw fotografie onderneming.

Heb je een vraag die ik hier (nog) niet beantwoord? Stuur mij dan gerust een berichtje via mail of Instagram en wie weet kan ik dat hier aanvullen om dit ook weer mee te geven aan andere.

Hi fotograaf!

Liefs,
  Sharon

Offline

leren  

Online leren, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Toch vind ik het ook heel prettig en waardevol tijd te maken om offline te leren. Hier deel ik de opleidingen, workshops, cursussen en mentorsessies die ik offline heb gevolgd. 

Online cursussen, workshop, masterclasses en mentoring. Het is sinds 2020 helemaal in opkomst geweest. Het is ook makkelijk omdat je het in je eigen tijd kunt volgen en (vaak) terug kunt blijven kijken. Zelf heb ik afgelopen jaren vele online cursussen gevolgd. Ik deel ze graag met je.


Online 

Leren 

Als fotograaf begin je met een programma om je foto's te kunnen bewerken. Verder heb je nog niet zoveel nodig. Maar wanneer je steeds meer gaat shooten komt er steeds meer bij en is je workflow optimaliseren door middel van hulp programma's nodig. Ik heb in de afgelopen jaren zoveel programma's geprobeerd. Het ene werkt super fijne en het andere niet. Alle programma's waar ik nog steeds heel blij mee ben zal ik hier met je delen. 

      
programma's  

Must-have

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign