Bloom 

Boost &        

Je bent onzeker en loopt regelmatig vast rondom het aansturen van je klanten 

Je hebt (nog) geen duidelijk overzicht in wat er moet gebeuren voor, tijdens en na een shoot en bent op zoek naar een fijne workflow

Herken jij het volgende?

Je wilt graag meer connectie en verdieping met je klanten zodat je hun authentieke verhaal kunt vastleggen maar weet niet goed hoe


Het lukt je niet om jouw ideale klanten aan te trekken 

geen onzekeheid meer ervaart rondom het aansturen van je klanten 

weet hoe je jouw favoriete klant kan aantrekken en hiermee een èchte connectie kan opbouwen

een fijne workflow ontwikkelt van aanvraag tot afleveren van een shoot 

Stel je eens voor dat jij ...

Ik neem je mee van aanvraag, naar voorbereidingen, tot aan het afleveren van de foto's. Maar ook alles daar tussenin! GEEN GEHEIMEN in deze workshop, ik ben een open boek en je mag me alles vragen!

Wat als ik met je deel hoe ik dit alles aanpak?

jiva hemelsoet fotografie 

Een dag vol kennis, gezelligheid én een shoot op locatie. Sharon verteld met passie over haar vak en werkwijze als fotograaf. Geen enkele vraag is te gek en ze laat alles zien. Deze workshop heeft mij precies het duwtje in de rug gegeven die ik nodig had voor de volgende stap als fotograaf. 

Bloom? 

are you ready to        

De workshop waarin jij alles leert wat nodig is om zelfverzekerd én succesvol als lifestyle fotograaf aan de slag te gaan!

Bij het opbouwen van een fotografie business komt zoveel meer kijken dan alleen het fotograferen zelf. Te beginnen met het klantcontact, het voorbereiden van een shoot, brochures opmaken, klanten aansturen, de foto's selecteren, het nabewerken en nog veel meer. Ik spreek uit ervaring als ik zeg hoeveel tijd het kost om dit allemaal zelf uit te vogelen. Daarom help ik je tijdens deze workshop graag op weg naar een het bouwen van een fotografie bedrijf die bij jou past!

Dompel jezelf onder in de wereld van Lifestyle Fotografie, ontwikkel jezelf en geef jouw bedrijf de kickstart die je nodig hebt! 

prijs is excl. btw

Investering

 €347,- 

CHECKLIST OM JE SHOOTS VOOR TE BEREIDEN, VOORBEELD VRAGENLIJST EN EEN SHOTLIST.  

Dat is nog niet alles... je krijgt ook deze bonussen:

alle antwoorden op jouw vragen

met praktijkgedeelte met twee shoots 

inclusief werkboekje met ruimte voor notities 

uitgebreid theorie gedeelte

Wat krijg je allemaal?

inclusief lunch

Ben jij klaar om jouw bedrijf een kickstart te geven? Dit is wat je krijgt bij het volgen van de workshop;

je ontvangt een video waarin je met mij meekijkt tijdens het bewerken van een shoot.

met welk type klant jij graag werkt en hoe je deze kunt gaan aantrekken.

hoe je super snel klikt met jouw klant, waardoor zij de shoot als een uitje ervaren en jij de mooiste persoonlijke verhalen kunt vastleggen.

hoe je je klanten vol zelfvertrouwen aan te sturen en ben je niet meer bang voor black-out momentjes.

welke stappen je voor en na een shoot doorloopt en kun jij hier voor jezelf een efficiënte workflow in creëren. 

Na deze cursus weet jij ...

liona

Tijdens deze ONWIJS fijne workshop leer je keuzes te maken die bij jou passen en aansluiten bij wat jij wil bereiken. Na het eerste deel theorie mochten we twee prachtige gestylde shoots vastleggen. Heel fijn om de geleerde theorie gelijk in praktijk toe te kunnen passen. Na een heerlijke lunch en nakletsen over de shoots was er nog een tweede deel theorie waarin Sharon alles deelt over haar werkwijze. Een mega leerzame workshop die ik iedereen aanraad!

Myrthe

We starte de workshop met een stukje theorie bij Sharon thuis. Informatie waar we tijdens het shoot moment direct mee aan de slag konden. Sharon geeft ontzettend veel informatie over haar werkwijze en wat ik hieraan leuk vind is dat je zelf kunt invullen wat bij jou past en welke draai je daaraan wil geven. Tijdens het shooten was het fijn dat Sharon rond liep om vragen te beantwoorden waar nodig. 

jose

In de ochtend hadden we het eerste deel theorie bij haar thuis, je voelt je direct welkom en krijgt super veel waardevolle informatie die je vervolgens direct kan gebruiken tijdens de shoots. Superfijn dat je niet alleen een theoriegedeelte hebt maar ook praktisch aan de slag gaat. Het was erg gezellig en ik ging met ontzettend veel tips, informatie en enthousiasme naar huis, een echte aanrader als je het mij vraagt!! 

Success stories

4
1

Tijdens het eerste theorie gedeelte van de workshop vertel en laat ik je zien wat mijn stappen zijn vanaf het moment dat er een aanvraag binnen komt tot het moment dat ik de deur uit stap om naar de shoot toe te gaan. Klantcontact, wat zet je in een email en/of in je brochures, hoe bereid je een shoot voor en natuurlijk tips voor het aansturen van je klanten.

Theorie deel 1:

2

Yes we gaan samen shooten! Alles wat we tijdens het eerste deel theorie hebben besproken gaan we gelijk in de praktijk brengen. Er zijn altijd twee settings die je gaat fotografen. Ik ben erbij, kijk met je mee, geef tips en beantwoord de vragen die je op dat moment hebt.

Praktijk: we gaan shooten!

3

In dit gedeelte van de workshop neem ik je mee in alle stappen die ik doorloop nà een shoot. Selecteren, (een klein stukje) bewerken, het afleveren van de shoot en het klantcontact achteraf. Daarnaast is dit het moment voor het stellen van alle vragen die nog niet beantwoord zijn. Maar dat kan ik me bijna niet voorstellen!

Theorie deel 2:

4

Na de cursus ga jij zelf aan de slag met alles wat je geleerd hebt. Het in orde maken van je workflow maar ook het selecteren en bewerken van de foto's die je hebt gemaakt. We plannen een sessie van 30 minuten waarin ik je feedback geef op de door jou gemaakte foto's of beantwoord andere vragen die je nog hebt.

Na de cursus:

Een kijkje in de workshop

Enthousiaste lifestyle fotograaf uit Houten. Getrouwd met Mario en trotse moeder van twee meiden Siënna (8) en Manoa (5).  

Doen waar ik blij van word en nooit het gevoel hebben aan het werk te zijn, dat is mijn missie in het leven en dat vind ik in fotografie.

Binnen 1,5 jaar een succesvol fotografie bedrijf neerzetten, het is mij gelukt en ik ben er van overtuigd dat ik andere hier mee kan helpen. 15 jaar lang heb ik sport en danslessen gegeven, heel wat anders natuurlijk maar het stukje educatie heeft altijd al in mij gezeten. Ik word blij wanneer ik iemand anders kan helpen groeien daar naar waar zij van droomt! 

Dat is wat ik met deze cursus ook wil doen. Jou helpen groeien naar een fijne basis als Lifestyle fotograaf. Vanuit wie jij bent zodat jij ook kunt doen waar je het meest blij van wordt!

Hi, Ik ben Sharon!

Leer me kennen

Elise van Gils Fotografie

Geweldige workshop! Daadwerkelijk alles komt aan bod. De tips en instructies bij de portfolio shoots zijn super waardevol en Sharon ziet precies waar ze je mee kan helpen. Het was een fantastische dag waarin ik mega veel heb geleerd. Deze workshop is echt een aanrader! 

details 

Inhoud en

Tijd: 09:00 tot 15:00 uur 
Locatie: Houten en Soest
Inclusief lunch en drankjes 

DATA

   zaterdag 16 maart          4 plekjes vrij 
   vrijdag 17 mei              4 plekjes vrij 

Heb je interesse in de workshop maar kun je bovengenoemde datum niet? Laat dan een berichtje achter via het contact formulier dan ontvang je een mailtje zodra er een nieuwe datum gepland staat. 

DETAILS

Klaar om jouw bedrijf een kickstart te geven?

let's do this!

contact 

info@sharonfotografie.nl

Super leuk dat je je wilt aanmelden voor de workshop!Na het invullen van onderstaand contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op om je deelname te bevestigen. 

Boek nu jouw plekje!

Bedankt voor je berichtje. Doorgaans beantwoord ik mijn mail binnen 2 à 3 werkdagen. Heb je dan nog geen antwoord? Check voor de zekerheid even je spam daar wil mijn mail nog wel eens belanden en een berichtje sturen via whatsapp mag ook altijd!

Verzonden!

Liefs,
       Sharon

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign