Ongetwijfeld zijn jullie al druk bezig met alle voorbereidingen rondom DE dag! Een toffe locatie, een leuke trouwambtenaar,  een prachtige jurk en mooie styling. Genoeg om over na te denken. Wat een heerlijk vooruitzicht! 

Ongedwongen en onopgemerkt is het mijn missie de mooiste herinneringen aan jullie bruiloft tastbaar te maken door het vastleggen van de pure, spontane momenten! Met mijn beelden wil ik jullie terug brengen naar het moment. Die knuffel met je oma weer even voelen, opnieuw lachten om de speech van je beste vriend, jullie familie en vrienden zien genieten van de dag, maar ook de sfeer, de details en de locatie. 

De beelden die ik maak vertellen een verhaal, jullie verhaal! Tijdloze, natuurlijke beelden gevuld met emotie, aandacht voor details en het mooiste lichtinval!


 

Hi bruidspaar!

Liefs Sharon

Dat zit hem niet in de momenten beschreven in het draaiboek maar juist die tussendoor momentjes. Dat ene momentje met je opa, de traan van je beste vriendin, je neefje die stiekem al van de taart snoept, dát zijn de momenten die ik zo graag vastleg! Die momenten samen maken jullie verhaal! 

Om op deze manier te kunnen werken is het voor mij ontzettend belangrijk om een oprechte klik met jullie te hebben en leer ik jullie graag middels een kennismakingsgesprek beter kennen. 

Hebben we die klik? Yes, ik doe een dansje en vier heel graag de liefde met jullie mee! 

 

Een bruiloft draait voor mij niet om het maken van de perfecte foto maar om de sfeer en het gevoel van de dag.

Sharon gaf ons het gevoel dat alles okee was en dat we gewoon relaxed ons ding konden doen. Ik ben trots op het resultaat!

Lieve Sharon, wat een fantastische dag hebben wij gehad! We zijn er samen helemaal vol van! We zijn zo blij hoe het allemaal gegaan is en toen we de foto's zagen moesten we zelfs een beetje huilen van geluk, zo mooi!!!

- Niels & Anke

wij zijn een
      match als ...

Jullie deze dag op geheel eigen manier willen vormgeven. De locatie, styling en of iets wel of geen traditie is maakt niet uit wel of het bij jullie past! 
Jullie op zoek zijn naar een betrokken fotograaf, die zich makkelijk spiegelt aan het gezelschap en oog heeft voor details, de spontaniteit en sfeer van het moment om jullie dag vast te leggen als een dagboek.
Jullie veel waarde hechten aan ongedwongen en authentieke beelden die ècht het verhaal van jullie dag vertellen. Geen in scene gezette momenten maar "gewoon" precies zoals het was! 
De liefde bij jullie centraal staat! Jullie zijn open en genieten volop van het leven. GENIETEN op jullie dag is dan ook prioriteit nr 1! Voor jullie maar ook voor jullie gasten!

wij willen kennismaken!

Wat is inclusief bij het basis pakket? your
wedding story

te boeken
       vanaf €1945,-
Elk pakket is volledig te personaliseren. Willen jullie mij voor meer uren boeken? Een upgrade naar een luxe fine art album of het bijvoorbeeld een pre-wedding shoot of after wedding shoot? Dat kan natuurlijk! We kijken samen naar wat het beste past bij jullie dag! 
  • 6 aaneengesloten uren fotografie 
  • twee uitgebreide gesprekken (kennismaking + puntjes op de i)
  • minstens 300 zorgvuldig geselecteerde en professioneel bewerkte beelden
  • een ruime preview binnen 5 werkdagen.
  • een online privé gallery.
  • een mooi fotoalbum 20X20 met linnen kaft. mogelijkheid om dit uit te breiden.
  • een mega enthousiaste fotograaf die graag met jullie meedenkt! 

Willen jullie graag meer informatie, tips voor jullie trouwdag en checken of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Vraag dan mijn trouwbrochure aan en wie weet spreken we elkaar snel!

op avontuur en

Trouwen jullie in het buitenland?

HELEMAAL TE GEK! Dolgraag reis ik met jullie mee om deze droombruiloft voor jullie vast te leggen. Vraag hier de aparte 'trouwen in het buitenland' brochure voor aan. 

Een dag vol liefde

vastgelegd voor het leven

4
1

Wauw Sharon!! We hebben net met onwijs veel plezier onze trouwfoto's zitten bekijken. Echt fantastisch en eigenlijk onbeschrijfelijk hoe jij onze dag zo hebt vast weten te leggen. Je hebt de foto's precies op het juiste moment gemaakt en tijdens de ceremonie was je onzichtbaar aanwezig wat ervoor zorgde dat wij volledig gefocust waren op elkaar. Wij hebben, dankzij jou, een waardevolle en blijvende herinnering aan onze magische en liefdevolle dag. Echt 1000 maal dank!! 

"je hebt de foto's precies op het juiste moment gemaakt"

4
2

Sharon is iemand die je er goed bij kunt hebben op je bruiloft. Zelfs onze gasten zeiden dat we zo'n leuke fotograaf hadden! Ze is overal bij om de mooiste plaatjes te schieten, en toch is ze heel ontspannen.
Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Zo was de fotoshoot op onze bruiloft eigenlijk meer een leuk uitje.

Een dag na de bruiloft ontvingen we de preview al. Bij het zien van de foto's werden we direct weer helemaal in het moment gezogen, zo mooi!

- Liam & Marije

"Ze is echt weg van haar vak en dat is aan alles te merken! "

4
3

Sharon was voor ons de perfecte fotograaf voor onze speciale dag! Vanaf het eerste moment stroomde ze over van de creatieve ideeën, waardoor wij ook steeds enthousiaster werden. Ze is niet bang om out of the box te denken, om vervolgens prachtige foto's te schieten.

Wat ik erg fijn vind aan Sharon is dat ze zich voegt naar het soort persoon dat je bent. Ze is lief, vrolijk en ze voelde goed aan wat wij nodig hadden. Soms geruststelling dat het goed ging, soms wat aansturing en heel regelmatig een enthousiaste kreet! 

Als je houdt van warme foto's gemaakt door een warm persoon, kies dan voor Sharon! Wij hebben er geen moment spijt van gehad!! 

- Joery en Ronja

"creativiteit is precies waar sharon in uitblinkt"

4
4

Wat zijn wij blij geweest met de keuze om Sharon te kiezen voor het maken van foto's op onze bruiloft! Ze is puur, enthousiast en vol passie. Ze wist precies vast te leggen wat voor ons belangrijk was, zonder dat wij dat echt zo benoemd hebben. Ze voelt het precies aan!

Van andere mensen kregen we ook lovende berichtjes over de foto's en het mooiste was toch wel dat iemand zei: "Het zijn kenmerkende plaatjes". Dat is toch precies wat je wilt!!

Wij zijn enorm blij met de foto's als mooie herinnering voor nu en later!


- Marien & Melanie 

"Ze wist precies vast te leggen wat voor ons belangrijk was"

woorden

Lieve

Hou jij je herinneringen ook graag dichtbij? Vind je het fijn om regelmatig even terug te kunnen kijken naar jullie prachtige dag? Een album helpt je hierbij!

Het is zo ontzettend waardevol je foto's niet alleen op de computer te laten staan maar ook uitgeprint in een professioneel album terug te kunnen zien.
Als een soort van tijdmachine waar je doorheen kunt bladeren en die het verhaal van jullie dag verteld. 

Standaard is er een klein album 20X20 met linnen kaft inbegrepen. Voor de opmaak van dit album kies ik de foto's uit. Upgraden naar een luxe fine art album is ook mogelijk. Kiezen jullie hiervoor? Dan komt het standaard kleine album te vervallen en mogen jullie zelf jullie favorieten foto's uitkiezen en is er ruimt voor inspraak op het design. 

De albums die ik lever worden handgemaakt door een albumleverancier die gespecialiseerd is in luxe trouwalbums. Het zijn handgemaakte albums van hoogwaardige kwaliteit en bijven tientallen jaren mooi!

Een album heeft standaard 40 flatlay pagina's en is naar wens aan te vullen. Het materiaal en de kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen, zo ook de embossing die voorop wordt gedrukt. Verder kunnen jullie meebepalen in de samenstelling van het album maar uiteraard zal ik hem voor jullie vormgeven. 


Herinneringen dichtbij  

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign

nneringen voor SSDKydbweor