Hi, ik ben Sharon

hoe mijn liefde voor
fotografie begon.. 

Ik heb geen fancy verhaal over een camera die ik al van kinds af aan heb of een bijzondere gebeurtenis waardoor ik ben gaan fotograferen. Als iemand mij vroeg wat ik wilde worden was mijn antwoord eigenlijk altijd; geen idee. Het enige wat ik wel zeker wist; Doen wat ik het allerliefste doe en nooit het gevoel hebben aan het werk te zijn! En zo heb ik ruim 15 jaar lang sport- en danslessen gegeven en zelfs een eigen dansschool gehad. Het was als een uitlaat klep, een plek waar ik voelde dat ik volledige mocht zijn wie ik ècht ben. 

Sinds een aantal jaren vind ik mijn passie in fotografie en het "zijn wie je bent" heb ik daarin meegenomen. Een fotoshoot is voor mij meer dan wat mooie foto's maken. Ik wil je helpen om de herinnering van het leven te bewaren voor nu maar vooral voor later! Daarom wil ik de èchte momenten vangen, de connectie, de liefde, voor elkaar en voor het leven.Dingen loslaten is één van mijn minder sterke kanten. Foto’s zijn daarom altijd al heel belangrijk voor mij geweest! Zo fijn om terug te kijken en even dat moment weer te kunnen herbeleven. Aan elke foto kleeft een verhaal, een herinnering, een emotie. Ik ben dan ook van mening dat je nooit genoeg foto’s kunt hebben!

“Een tastbaar product dat met de jaren meer waarde krijgt”

Na de geboorte van mijn kinderen ben ik de waarde van foto’s nog meer gaan inzien en is mijn passie voor fotografie steeds meer gegroeid. Mijn kinderen zijn inmiddels uit de luiers, zitten beide op school en ik kan het me bijna niet meer voorstellen dat ze ooit zo klein zijn geweest! Nu nog meer dan een aantal jaren geleden ben ik dankbaar dat ik zelf veel heb vastgelegd maar ook heb laten vastleggen! De foto's van mijn zwangerschappen, van hun babytijd, ze zijn nu nog waardevoller dan dat ze toen al waren en over 10 jaar nog meer dan nu!

Dit is mijn verhaal...

Mag ik jullie verhaal vastleggen?

foto's zijn voor mij Een houvast aan mooie herinneringen van een liefdevolle periode of bijzonder moment in mijn leven.

mijn
verhaal

Energiek, open en eeuwig enthousiast! Creatief, gedreven, altijd vrolijk en niet stil kunnen zitten. Zo zou je mij in het kort kunnen omschrijven. Ik ben een twijfelkont, als ik me op mijn gemak voel een flinke kletskous en ik denk altijd en overal in beelden en verhalen oftewel, een visuele verhalenverteller.

Iedere keer opnieuw maakt mijn hart een sprongetje wanneer ik liefdevolle, pure verhalen mag vastleggen. Ongedwongen momenten, zonder poespas, gewoon zoals jij bent!
 

Ik ben sharon, 34 jaar, opgegroeid in Houten, getrouwd met mario en trotse moeder van twee prachtige meisjes Siënna en manoa.

koffielover, levensgenieter én enthousiaste lifestyle fotograaf!

"De mooiste momenten van nu vastgelegd voor later"

Zijn wie je bent vind ik heel erg belangrijk.
Een fotoshoot is voor mij dan ook pas geslaagd wanneer iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en volledig zichzelf durft te zijn! Geen gelach op commando! Plezier maken, genieten en met jouw lievelingsmensen om je heen écht samen zijn.
Dat klinkt toch als een fantastisch uitje? Precies hoe ik graag wil dat jullie de fotoshoot ervaren! Een fijn uitje met foto's als tastbare herinnering!

dichtbij houden 

Echtheid en connectie dat is waar fotografie voor mij om draait! Ik wil de èchte spontane momenten vastleggen! Volledig geposeerde fotografie is dan ook niet mijn ding. De mooiste beelden zitten vaak in de tussendoor momentjes, waarop je vergeet dat ik er ben. Door mijn werkwijze worden momenten vol interactie gecreëerd,  de connectie en emotie die daardoor zichtbaar wordt, daar zoom ik op in.

Ik heb niet alleen een passie voor het fotograferen van de mooie grootse momenten in het leven. Juist ook die "gewone" dagelijkse momenten vind ik prachtig om vast te mogen leggen. Het leven raast aan ons voorbij en voor je het weet zit je alweer in de volgende fase en herinner je alleen nog korte flarden van een bepaald moment of periode. Met mijn beelden wil ik ervoor zorgen dat jij die herinneringen dichtbij kunt houden, je leven lang! 

meer dan foto's alleen 

échte momenten 

Liefde  voor

Natuurlijke kleuren. Inspirerende quotes. Dansen.
Zonlicht dat door de bomen schijnt. lachen. Uit eten gaan.  Borrelplankjes. Koffie. Touren met de auto.
Wandelingen in de natuur. Warme zomeravonden.
Muziek waar je vrolijk van wordt.
Mijn allerliefst man. En natuurlijk mijn meiden. ik kan niet wachten jullie verhaal te mogen vastleggen

let's make magic

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign