your blooming business

Alles zelf uitzoeken, i know the feeling! Het is een eeuwige struggle die veel tijd kost, energie en is ook nog eens vaak niet zo leuk! Waarom zou je zelf blijven aanmodderen? 

Na jaren ervaring vind ik het onwijs leuk om mijn kennis en ervaringen te delen met jou. 
Op deze pagina vind je meer informatie over de producten, workshops en mentoring die ik aanbied. Daarnaast vind je hier ook genoeg gratis tips over fotografie en ondernemen.

Heb je een vraag of kan ik iets ander voor je betekenen stuur me dan vooral een berichtje!

Hey fotograaf!

Liefs,
  Sharon

Signature  

preset pack  

Loop jij vast met de bewerking van je fotoshoots? Lukt het je nog niet om een consistente stijl te creĆ«ren? En kost dit alles je vooral nog heel veel tijd? Dan is mijn Signature Preset Pack misschien wel de oplossing voor jou! 

Dompel jezelf onder in de wereld van Lifestyle Fotografie.

Ik neem je mee van aanvraag, naar voorbereidingen, tot aan het afleveren van de foto's. Maar ook alles daar tussenin! GEEN GEHEIMEN in deze workshop, ik ben een open boek en je mag me alles vragen!


Workshop

boost & Bloom 

Ik krijg vaak vragen als; hoe lever jij foto's af bij klanten? Welk programma gebruik jij voor je klantcontact? Hoe houdt jij je boekhouding bij? Maar ook welke cursussen ik heb gevolgd en of ik daar advies in kan geven.

Op deze plek bundel ik al mijn tips voor jou om alles rondom het ondernemen als fotograaf een stukje makkelijker te maken. 

      
favorieten 

Sharon's

Ben je (beginnend) fotograaf en wil je meer leren? Bijvoorbeeld over storytelling, klanten aansturen, een fijne workflow of meer op het gebied van Instagram, personal branding en zichtbaarheid? 

Ik vind het mega tof om de kennis en ervaringen die ik afgelopen jaren als fotograaf en ondernemer heb opgedaan met jou te delen!

  
    

Mentoring

op maat  

Bloom? 

are you ready to        

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign