Een fotografie onderneming
die aansluit bij 

wie jij bent

Jou inspireren, motiveren en stimuleren om meer uit je zelf en je bedrijf te halen! Met heel veel liefde en passie help ik jou naar een business die volledig aansluit bij wie jij bent zodat jij jouw bedrijf kan runnen vanuit eigenheid, zelfvertrouwen en balans, dan komt de rest vanzelf! 

Are your ready
  to

mijn missie 

Bloom?

Vergelijk jezelf niet met een andere fotograaf! Focus op jezelf en de droom die jij voor ogen hebt! 

energiek, Open, eeuwig enthousiast. koffielover, familiemens èn een lekkere kletskous !

Sharon.

Hi, ik ben

Ik heb altijd vanuit passie gewerkt. Iets wat voor mij ontzettend belangrijk is. Doen wat ik leuk vind en nóóit het gevoel hebben dat ik aan het werk ben. Ruim 15 jaar lang ben ik werkzaam geweest als sport en dansdocent en heb ik zelfs mijn eigen dansschool gehad. Tot het ging aanvoelen als werk. En toen was daar fotografie.

Het ging snel. In 1,5 jaar tijd groeide ik van hobbyfotograaf met één shoot in de maand naar professioneel fotograaf met een volle agenda. 

Met de kennis die ik in de ruim 10 jaar dat ik onderneem heb opgedaan wil ik nu graag fotografen helpen met de struggles waar ik zelf zo vaak tegenaan gelopen ben.

 

Dus ben jij (beginnend) fotograaf en wil je meer leren? Loop je ergens op vast of kun je een sparringspartner gebruiken? Ik help je graag verder! 

 

Je bent correct en concreet in communicatie maar wel laagdrempelig wat een heel fijn gevoel geeft! Ik kwam bij jou terecht omdat ik meer concrete handvaten nodig had als startende fotograaf en wat heb ik veel van je mogen leren!

Zo fijn dat je ook eerlijk deelt hoe dingen bij jou zijn verlopen en dat jouw groei ook niet vanzelf is gegaan maar je hier keihard voor hebt gewerkt! Bedankt voor alle liefdevolle schoppen onder mijn kont!

- Myrthe /  @photoarts_bymyrthe

"Ohh lieve Sharon, je straalt zoveel enthousiasme uit, dit werkt aanstekelijk!"

Mentor  

Tijdens een mentor sessie werken we, afhankelijk van de tijd die we samen hebben, aan één of meerdere onderwerpen. Ben je je focus kwijt, loop je vast of wil je verder groeien? Ik help jou waar je dat nodig hebt en geef je handvatten waar jij direct mee aan de slag kunt. 

Voorbeelden van onderwerpen die we kunnen bespreken;

- Wat komt er allemaal kijken bij het starten van een fotografie bedrijf?
- Hoe bouw ik aan de connectie met mijn klanten.
- Het inzetten van Social Media.
- Ondernemen vanuit (zelf)vertrouwen.
- Keuzes maken en een fijner werk/prive balans

Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder.


 139,- 

Investering

 289,- 

Investering

excl btw

 449,- 

Investering

excl btw

excl btw

Een korte sessie waarin we veel doen! Tijdens deze sessie denk ik met je mee welke stappen op dit moment voor jou het beste zouden zijn om vanuit eigenheid verder te groeien met jouw business. 

Hoelang: 1 uur 
Waar: alleen online 


Deze sessie past goed wanneer je 1 a 2 onderwerpen wilt bespreken of wanneer je vastloopt en een sparringspartner zoekt.

Hoelang: 2 uur 
Waar: Houten of online

Extra; uit te breiden met een shoot die we samen gaan doen. Investering +149Deze optie is voor jouw geschikt als je echt de diepte in wil gaan en klaar bent voor een flinke business boost! Een intensieve dag waar we uitgebreid met jouw leerdoelen aan de slag gaan. 

Hoelang: ongeveer 4 uur 
Waar: Houten of online 

Extra; uit te breiden met een shoot die we samen gaan doen. Investering +149


BLOOMING MIND SESSIE

MENTOR SESSIE


MENTOR DAG

sessie 

JOSE

Sharon is een open boek en je mag haar écht alles vragen, ze denkt met je mee en geeft je het juiste advies om door te pakken. Op alle vlakken heb ik heel veel mogen leren, niet alleen over fotografie maar ook wat betreft alles dat bij het runnen van jouw eigen business komt kijken.

Are you ready
to 

Bloom? 

contact 

info@sharonfotografie.nl

Boek nu jouw plekje!

Bedankt voor je berichtje. Doorgaans beantwoord ik mijn mail binnen 2 à 3 werkdagen. Heb je dan nog geen antwoord? Check voor de zekerheid even je spam daar wil mijn mail nog wel eens belanden en een berichtje sturen via whatsapp mag ook altijd!

Verzonden!

Liefs,
       Sharon

+31 63 53 93 35 80

Super leuk dat je interesse hebt in een mentor sessie! Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign