het mooiste cadeau voor jouw en je kinderen zijn

Herinneringen voor later 

Het is mijn missie om moeders (to be) te helpen en inspireren om de herinnering van het leven vast te leggen én te bewaren. Zodat ieder kind later tastbare herinneringen heeft en hij of zij altijd opnieuw kan genieten van dierbare momenten. 
Wil jij de mooiste momenten van jouw gezinsleven bewaren als herinnering voor later?

Hey mama!

Blooming

Before

After

preset pack  

Een preset pack met maar liefst 10 presets om jouw foto's een natuurlijk en professionele look te geven. Wil jij meer eenheid creëren in je foto's en ze nét dat beetje extra geven? Met deze preset pack maak je binnen een minuut jouw foto's nog mooier!

Hoe waardevol zou het zijn als jij, als moeder zelf de allermooiste foto's van je kinderen kan maken en ze deze als tastbare herinneringen kan geven, voor later?! 
Zonder dat het zeeën van tijd kost, zonder ingewikkelde termen leer ik je in Jip en Janneke taal alles wat je moet weten om die mooie fotoverhalen van jouw gezin te kunnen maken. 

Fotocursus

voor moeders

Gratis

e-book  

In dit e-book ontdek je mijn 10-stappenplan voor onvergetelijke vakantie herinneringen. Met deze simpele workflow wordt foto's maken, bewerken en omzetten tot tastbare herinneringen een feestje! Laat je foto's tot leven komen en geniet steeds weer opnieuw van jouw mooiste vakantie herinneringen!

De fase dat je kids nog zo lekker klein en jong zijn, dat wil je graag voor eeuwig vasthouden, ik ken het gevoel! Helaas kunnen we de tijd niet stoppen, maar we kunnen deze bijzondere tijd wél vastleggen en tastbaar maken, als herinnering voor later. 

Via mijn blog, podcast (comming soon) en online producten wil ik mijn visie, kennis en ervaring met jou, als moeder delen over het tastbaar maken van herinneringen. Zodat jij weet wat daar voor nodig is en herinneringen niet verloren gaan maar voor altijd dichtbij blijven!

Hi,

Ik ben Sharon:

en help en inspireer moeders (to be) die de herinnering van het leven willen vastleggen, bewaren en door geven aan volgende generaties. 

"De afwisseling tussen filmpjes en tekst maken de cursus zo dat je er makkelijk doorheen vliegt! De opdrachten dagen je uit om in actie te komen en zelf te gaan proberen."

"Ooh Sharon, zo blij met de presets! Ik ben geen fotograaf, maar zo voelt het door het resultaat van de presets bijna wel!"

Lieve

WOORDEN

- Sietske

- Liana

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign

Hey mama!

Vind jij het leuk om tips rondom het maken en bewaren van foto's te ontvangen? schrijf je dan nu in voor de inspiratiemail.

nneringen voor SSDKydbweor