Preset Pack 

Blooming

Geef jouw foto's een professionele uitstraling!

Voor foto's met een
proffesionele uitstraling!

Direct in jouw inbox

"Wauw" gevoel

Deze presets geven al jouw foto's een warme en professionele uitstraling én zorgen voor een mooie eenheid. 

Je ontvangt de presets direct in jouw inbox dus je kunt meteen aan de slag met het upgraden van jouw (telefoon) foto's!

Inclusief handleiding 

Inclusief stappenplan zodat het installeren van de presets en de app makkelijk verloopt

Je hebt geen zin om uren bezig te zijn met het bewerken tot het perfecte plaatje

Je vraagt je af hoe anderen altijd zulke mooie foto's maken

Herken jij het volgende?

Je wilt graag jouw foto's zo bewerken dat ze allemaal dezelfde uitstraling krijgen

Je mist steeds net dat "wauw" effect in je foto's 

Je wil je foto's graag een warme en professionele uitstraling  geven

Van dit.. 

Naar dit..

Eenheid in al je foto's wil creëren.

Foto's met een warme, sfeervolle en professionele uitstraling wilt 

Deze preset is dé must-have voor jou als jij...

Blooming Preset pack

Super simpel in weinig tijd jouw foto's mooier wil maken, gewoon met je telefoon!

Het Wauw-gevoel aan je foto's wilt geven

Before 

After 

Wat is een preset?

Dit kun je zien als een voorinstelling, een soort filter die je over je foto’s heen legt en zorgt voor een goede basisbewerking. Je slaat het op en bewerkingen als licht, contrast en kleur hoef je daardoor niet steeds opnieuw te doen. De preset zijn te gebruiken in de gratis Adobe Lightroom app voor Iphone of Android. Volg het stappenplan, sla de preset op en met een paar klikken op de knop geef jij jouw telefoonfoto's meer warmte en gevoel!
 
Goed om te weten is dat een preset bijna nooit één klik en klaar is. Je maakt nou eenmaal foto's tijdens verschillende momenten en lichtomstandigheden. Maar door zelf handmatig nog wat te schuiven, bijvoorbeeld de belichting te verhogen of te verlagen krijg je die perfecte look. Om je hiermee op weg te helpen ontvang je van een video waarin ik laat zien hoe ik zelf foto's bewerk en geef je hier tips.

- kristina

Het maken van foto's vind ik altijd leuk om te doen alleen lukte het bewerken maar steeds niet zoals ik dat voor ogen had. Hierdoor belandde de foto's steeds in de galerij van mijn telefoon en deed ik er vrijwel niets meer mee. 

Sinds ik jouw presets gebruik, ben ik bezig met het maken van een leuke fotowand in huis. Hierbij gebruik ik niet alleen jouw foto's van de bruiloft, zwangerschaps- en newbornshoot maar ook mijn eigen bewerkte foto's. Het wordt een prachtig geheel zo! 

Before 

After

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Bonus: video met tips voor het bewerken 

inclusief een installatie stappenplan

direct in je mailbox na aankoop

7 kleuren presets voor verschillende omstandigheden 

klaar om jouw foto's naar een hoger niveau te tillen?

heel simpel en altijd beschikbaar met de gratis app op je smartphone 

geschikt voor zowel ios en android telefoons

3 ZWART WIT PRESETS 

 €47,- 

- Daisy

Ik had nog nooit eerder presets gebruikt en wist dan ook niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Door de handige handleiding was het installeren super makkelijk. De presets zijn zo leuk! Makkelijker in gebruik en ze geven een professionele uitstraling. Ik ben er zo blij mee! 

Vanaf nu tover jij jouw foto's binnen no-time om van "gewone" foto's naar warme professionele beelden! En dit allemaal met alleen je telefoon en deze presets! Leg de belangrijkste mensen en momenten in jouw leven vast met je telefoon die je altijd bij de hand hebt!
 

Dé presets die van bewerken
een feestje maken! 

 €47,- 

Er zitten 10 verschillende presets in de preset pack zodat je zelf kunt bepalen welke preset het beste op jouw foto past. Want iedere foto is anders en heeft daarom iet anders nodig.

Heb je de foto binnen of buiten gemaakt? Met fel zonlicht of was het bewolkt? Lichtomstandigheden, locatie, kleding, huidskleur. Allemaal factoren die invloed hebben op het resultaat van je foto en dus welke preset je het beste kunt gebruiken. 

 

10 verschillende presets

reviews

Niet goed, geld terug

Lukt het niet het resultaat te behalen wat je had gehoopt? Stuur mij een berichtje en ik help je met alle liefde verder tot een mooi eindresultaat. Ben je na mijn hulp nog niet tevreden? Dan ontvang je het aankoop bedrag terug. 

Enthousiaste lifestyle fotograaf uit Houten. Getrouwd met Mario en trotse moeder van twee meiden Siënna (8) en Manoa (5).  

Dingen loslaten is één van mijn minder sterke kanten. Dit is dan ook één van de redenen waarom ik foto's maken zo belangrijk vind! 

Mijn kinderen zijn inmiddels uit de luiers, zitten beide op school en ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ze ooit zo klein zijn geweest! Nu nog meer dan een aantal jaren geleden,  ben ik dankbaar dat ik altijd alles vastleg. Of dat nou met mijn camera of telefoon is! De herinnering voor later is goud waard. En dat gun ik jou ook! 

Doormiddel van mijn presets wil ik je helpen het bewerken van jouw foto's sneller, makkelijker en vooral leuker te maken en hoop ik dat je met nog meer plezier foto's gaat maken! 

Hi, Ik ben Sharon!

Leer me kennen

Maak al jou herinneringen nu nog mooier!

Maak al jou herinneringen
nu nóg mooier! 

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign

Hey mama!

Vind jij het leuk om tips rondom het maken en bewaren van foto's te ontvangen? schrijf je dan nu in voor de inspiratiemail.