Preset Pack 

Blooming

geef jouw foto's een proffesionele uitstraling!

Voor foto's met een
proffesionele uitstraling!

Je hebt geen zin om uren bezig te zijn met het bewerken tot het perfecte plaatje

Je vraagt je af hoe anderen altijd zulke mooie foto's maken

Herken jij het volgende?

Je wilt graag leren hoe je je foto's zo kunt bewerken dat ze allemaal dezelfde look en feel krijgen

Je mist steeds net dat "wauw" effect in je foto's 

Je wil je foto's graag een warme en professionele uitstraling  geven

Before 

After 

Creër foto's die allemaal dezelfde look en feel hebben

Foto's met een warme, sfeervolle en professionele uitstraling 

Beelden die van je Instagram feed afspatten!

De must-have voor iedereen
die graag telefoon foto's maakt!

Blooming Preset pack

Je hebt geen technische kennis nodig

Super simpel in weinig tijd jouw foto's mooier maken, gewoon met je telefoon!

Before 

After 

Wat is een preset?

Dit kun je zien als een voorinstelling of een filter die je over je foto’s heen legt en zorgt voor een goede basisbewerking. Je slaat het op en kan het op iedere foto gebruiken zonder alles steeds opnieuw te hoeven doen. Met een paar klikken op de knop zorg je ervoor dat je foto's veel meer sfeer krijgen en er zoveel mooier uit zien. 

Een preset maakt het bewerken van foto's een stuk sneller, makkelijk èn daarmee ook leuker! Wat zo ideaal is, is dat het bewerken van je foto's gewoon met de gratis Lightroom app op je telefoon kan. Wanneer je de presets aanschaft krijg je een handleiding waarin ik stap voor stap laat zien hoe je de app installeert en de presets kunt gebruiken.

Goed om te weten is dat een preset bijna nooit één klik en klaar is.  Je maakt nou eenmaal foto's op verschillende locaties en met verschillende lichtomstandigheden. Maar door zelf handmatig nog wat te schuiven, bijvoorbeeld de belichting te verhogen of te verlagen krijg je die perfecte look. Schrikt het je af? Ben je bang dat je dit niet kan omdat je de app nog niet kent? No worries! Je ontvangt een video waarin ik je op weg help, laat zien hoe ik zelf foto's bewerk en geef je hier tips.

- kristina

Het maken van foto's vind ik altijd leuk om te doen alleen lukte het bewerken maar steeds niet zoals ik dat voor ogen had. Hierdoor belandde de foto's steeds in de galerij van mijn telefoon en deed ik er vrijwel niets meer mee. 

Sinds ik jouw presets gebruik, ben ik bezig met het maken van een leuke fotowand in huis. Hierbij gebruik ik niet alleen jouw foto's van de bruiloft, zwangerschaps- en newbornshoot maar ook mijn eigen bewerkte foto's. Het wordt een prachtig geheel zo! 

Before 

After

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

je ontvangt een video met tips voor het bewerken om nóg meer uit de presets te halen!

Dat is nog niet alles... er is een bonus!

inclusief een installatie handleiding 

downloadlink direct in je mailbox na aankoop

7 kleuren presets voor verschillende omstandigheden 

Dit is wat je allemaal krijgt wanneer je de Blooming Presets aanschaft:

klaar om jouw foto's naar een hoger niveau te tillen?

heel simpel te gebruiken met de gratis app op je smartphone 

geschikt voor zowel ios en android telefoons

3 ZWART WIT PRESETS 

Vanaf nu tover jij jouw foto's binnen no-time om van "gewone" foto's naar warme professionele beelden! En dit allemaal met alleen je telefoon en deze presets! Leg de belangrijkste mensen en momenten in jouw leven vast met je telefoon die je altijd bij de hand hebt!
 

Dé presets die van bewerken
een feestje maken! 

 €49,- 

Investering

Met mijn presets wil ik ervoor zorgen dat jij zo min mogelijk hoeft te doen om je foto's goed te krijgen. De foto's hierboven zijn een voorbeeld van waarom ik er voor gekozen heb om meerdere presets te ontwikkelen. Want niet iedere preset past direct perfect op elke foto. Dit komt simpelweg omdat iedere foto wordt gemaakt met verschillende lichtomstandigheden en vaak ook op verschillende locaties. Denk aan felle zon of juist bewolking, maar ook of je de foto binnen maakt of juist buiten is bepalend voor het resultaat.

Bij de foto's hiernaast is er verder niets aan bewerking gedaan. Je ziet puur en alleen de preset erover. Zoals je kan zien, pakt elke preset anders uit. Precies de reden waarom het een "pack" is geworden!

Hierdoor zijn de presets ook ècht voor iedereen te gebruiken!

 

Waarom meerdere presets in het pack zitten?

Orgineel

Basic

Bloom

Signature

Koel

Warm

Groen

Vintage

ZW

ZW mat

ZW ruis

3
1

- Daisy

Ik had nog nooit eerder presets gebruikt en wist dan ook niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Door de handige handleiding was het installeren super makkelijk. De presets zijn zo leuk! Makkelijker in gebruik en ze geven een professionele uitstraling. Ik ben er zo blij mee! 

2
2

- Tessy

De foto's spreken zoveel meer met de presets! Heerlijk om zo de vakantie foto's te bewerken! Alles vormt nu echt een mooi geheel!

After

Before

Ga met je muis op een afbeelding staan om de before te zien 

Wat andere zeggen over de presets

op jouw eigen foto's  

Test de presets

Ik kan me voorstellen dat het van een afstandje lastig in te schatten is en je misschien nog twijfels hebt. Lukt dit wel met de foto's die ik maak? Zal de bewerking er hetzelfde uitzien op mijn foto's? Je bent bang om een miskoop te doen. Ik ga je hierbij helpen!

Vanaf nu kun je de presets met jouw foto's testen! Klik snel verder om te zien hoe dit in z'n werk gaat.  

Niet goed, geld terug

Lukt het niet het resultaat te behalen wat je had gehoopt? Stuur mij een berichtje en ik help je met alle liefde verder tot een mooi eindresultaat. Ben je na mijn hulp nog niet tevreden? Dan ontvang je het aankoop bedrag terug. 

Enthousiaste lifestyle fotograaf uit Houten. Getrouwd met Mario en trotse moeder van twee meiden Siënna (8) en Manoa (5).  

Dingen loslaten is één van mijn minder sterke kanten. Dit is dan ook één van de redenen waarom ik foto's maken zo belangrijk vind! 

Mijn kinderen zijn inmiddels uit de luiers, zitten beide op school en ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ze ooit zo klein zijn geweest! Nu nog meer dan een aantal jaren geleden,  ben ik dankbaar dat ik altijd alles vastleg. Of dat nou met mijn camera of telefoon is! De herinnering voor later is goud waard. En dat gun ik jou ook! 

Doormiddel van mijn presets wil ik je helpen het bewerken van jouw foto's sneller, makkelijker en vooral leuker te maken en hoop ik dat je met nog meer plezier foto's gaat maken! 

Hi, Ik ben Sharon!

Leer me kennen

Let's create
       some magic!

Let's create some magic!

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign

Hey mama!

Vind jij het leuk om tips rondom het maken en bewaren van foto's te ontvangen? schrijf je dan nu in voor de inspiratiemail.