jullie liefdesverhaal

gevangen voor altijd

Jullie zijn stapelverliefd, verloofd of misschien zelfs al getrouwd! Vier jullie liefde met een fotoshoot om nooit te vergeten. Niet omdat er een speciale reden voor is maar gewoon, om dat het kan! Om even stil staan, in het hier en nu te zijn en te beseffen wat jullie samen hebben.

Kijk elkaar eens diep in de ogen en voel wat je voor elkaar betekent. Spreek uit wat je zo bijzonder aan elkaar vindt. Het samen plezier hebben staat tijdens deze shoot voorop! Jullie genieten en ik vang de momenten! Tijdens deze reportage zal ik er voor zorgen dat jullie lekker jezelf kunnen zijn. Ik kan me voorstellen dat je nu denkt, ‘oeh, best ongemakkelijk’, maar dat is nergens voor nodig! Ik beloof dat het een mooie ervaring wordt om nooit meer te vergeten!

Voor een relaxte sfeer laat ik jullie opdrachtjes doen, zoals dingen naar elkaar uitspreken, waarvan de ander gaat stralen, en ik breng jullie in beweging.  Hierdoor ontstaan de pure en spontane momenten die ik zo graag vang. 

~ 1 à 2 uur fotografie 
~ Op buitenlocatie of in de daglichtstudio
~ 15 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Minstens 2u nabewerking
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden
~ Webshop om fotoproducten te bestellen
~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Antwerpen

* Reiskosten vanaf 20km: €0,35/km  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. 

~ De shoot wordt betaald in 2 delen. Bij het boeken wordt een voorschot van €50 aangerekend, na oplevering van de foto's betaal je het resterende bedrag.

~ Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

~ De foto’s worden binnen 3 weken geleverd.

~ 15 hoge resolutie beelden zijn steeds inbegrepen. Losse foto’s kan je bijbestellen voor € 9,50 per stuk.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

"Vier het leven,
    vier jullie liefde!" ...

voorbereiding

 persoonlijk

locatie

Het mag duidelijk zijn dat ik een grote liefde heb voor vastleggen het van persoonlijke, èchte verhalen. Om deze reden ontvang je voor een shoot van mij een korte vragenlijst waardoor ik je al wat beter leer kennen. Daarnaast stuur ik je een brochure met tips en denk ik met alle liefde mee over de kledingstyling

Wanneer ik samen met jullie op pad mag, ga ik op zoek naar de eigenheid in jullie liefde. Ik wil jullie authentieke verhaal in beeld brengen, de liefde zoals alleen jullie die kennen! Deel met mij waar jullie gek op zijn, wat jullie leuk vinden om samen te doen en we maken van de fotoshoot een herinnering op zich met fantastisch beelden als cadeau!

Het lijkt misschien op het eerste oog niet zo belangrijk maar een locatie heeft wel degelijk grote invloed op het resultaat van een foto. Ik ken meer dan genoeg mooie plekjes en adviseer jullie met alle liefde. Maar hebben jullie zelf ideeën of een plek waar jullie graag komen? Hoe persoonlijker, hoe beter! 

mijn werk 

3
1

We zijn echt zo super blij met de foto’s van Sharon! Ze zijn zo mooi, liefdevol en speels. Het licht is ook prachtig en we zijn eindelijk eens blij om onszelf terug te zien. Ook de shoot zelf was heel leuk en Sharon stelde ons gelijk op ons gemak. We hadden echt niet gedacht dat ook die ervaring ons zoveel zou brengen.

Sharon, bedankt voor de mooie ervaring en de prachtige foto’s die we nu als herinnering van het moment én van onze liefde bij ons hebben. Je doet zo mooi werk, met zo’n enthousiaste en sprankelende energie. Echt heel fijn! Dank je wel!

- Kajè en Japke

"We hadden niet geDACHT DAT OOK DE ERVARING ONS ZOVEEL ZOU BRENGEN"

3
2

Wat een plezier! Sharon maakt van elk moment een feest of plezier. Niet alleen door haar persoonlijke energie, maar ook met haar vrolijke persoonlijkheid haalt ze het ongemak weg. je mag jezelf zijn! Haar foto's spreken gevoelens, boekdelen en vooral onze liefde en ons verhaal. Een vastgelegde herinnering van onschatbare waarde. Sharon je bent een toppertje en tot de volgende party!

- Dominique & Clarisse

"haar foto's spreken gevoelens, boekdelen en vooral onze liefde, ons verhaal"

3
3

Sharon is een hele enthousiaste fotograaf die er voor zorgt dat je je op je gemak voelt voor de camera. Daarnaast zorgt ze voor beelden vol sfeer. De foto’s zijn echt prachtig, echt een aanrader. Wij hebben een loveshoot gedaan en Sharon heeft de foto’s gemaakt op onze bruiloft, maar zullen haar zeker ook weer vragen voor toekomstige shoots!

- Dennis & Denise 

"De foto's zijn prachtig, echt een aanrader"

woorden

Lieve

Ook goed om te weten

extra mogelijkheden 

investering

deze shoot boek je inclusief

 • Brochure met informatie en tips te voorbereiding op de shoot
 • 10 professioneel bewerkte beelden 
 • Zelf selecteren in een online prive galerij 
 • Kosteloos gebruik maken van mijn klanten garderobe 
 • Extra foto's afnemen mogelijk voor €12,- per foto
 • Goede begeleiding tijdens de shoot waardoor spontane momenten ontstaan 
 • Een mega enthousiaste fotograaf! 

€327

Investering

Wil je echt een herinnering voor het leven? Kies dan voor pakket 2 of 3 en je krijgt er een tastbare herinnering bij in de vorm van een harmonicaboekje, print of fotoalbum. Niet al die digitale bestanden die op de computer blijven staan maar regelmatig het fotoalbum doorbladeren en weer even terug naar toen ...

upgraden

Terug naar overzicht

pakket 2

 • alle beelden in hoge resolutie en professioneel bewerkt.
 • Beelden worden geleverd in een online prive galerij.
 • harmonicaboekje 
 • alle beelden in hoge resolutie en professioneel bewerkt.
 • Beelden worden geleverd in een online prive galerij.
 • album 20X20 met 20 pagina's

pakket 3

€452,-

Investering

€517,-

Investering

~ Alle prijzen zijn inclusief btw. 

~ Betaling is na de shoot maar vòòr het afleveren van de foto's 

~ Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

~ De foto’s worden binnen 3 weken geleverd.

~ Er zijn 10 hoge resolutie beelden zijn inbegrepen. Losse foto’s kan je bijbestellen       voor €12,- per stuk of het pakket upgraden. 

~ Prijzen zijn exclusief reiskosten á € 0,40 km 

Goed om te weten

Terug naar overzicht

berto & simone

Sharon nam echt de tijd, is enthousiast en kwam met veel verschillende ideeën.We kregen de foto's al binnen een paar dagen en zijn heel erg blij met het eindresultaat!!

ik kan niet wachten om jullie verhaal
te mogen vastleggen 

let's get in touch

@sharonfotografie.nl

Volg mij op Instagram

Cookiestatement

Privacyverklaring

Design door Wonderlik Webdesign